Nincs még ingatlana? :(
Van már ingatlana? :) De mégis :(


Mi tudjuk, hogy az egyik legfontosabb dolog mindenkinek az élete során, hogy álmai otthonátmeglelje, magáénak tudja, és élvezze a saját otthona biztonságát.

Tudjuk azt is, hogy sokak számára ez szinte elérhetetlennek tűnik. Mi azért dolgozunk, hogy Ön ezt a nagyon fontos célt a lehető leghamarabb elérje! Segítünk!

Tudjuk azt is, hogy az ingatlanok állagmegőrzésére, és értékének megtartására, esetleges növelésére, felújítására, korszerűsítésére időről időre elég sokat kell fordítani, amelynek finanszírozása nem kis feladat. Segítünk!

  • Önnek nem kell szabadságot kérnie munkahelyén, mi igazodunk az Ön időbeosztásához! Munkatársunk az értékbecsléstől egészen a folyósításig figyelemmel kíséri, és segíti a hitelügyintézés teljes folyamatát.
  • Díjtalanul felmérjük finanszírozási igényeit, elvégezzük az előzetes hitelképességi vizsgálatát, majd figyelembe véve igényeit, megkeressük az Ön számára legkedvezőbb konstrukciót.
  • Tájékoztatjuk Önt az aktuálisan igénybe vehető lakáscélú állami támogatások lehetőségéről, feltételtételeiről, mellyel Ön egyszerre akár többféle állami támogatást igénybe tud venni egy ingatlancél megvalósításához, akár hitel felvétel nélkül!
  • Nincs sorban állás, igény esetén akár az Ön otthonában is közösen összeállítjuk a hiteldokumentációt
  • Hiteligénylését munkatársunk benyújtja a közösen kiválasztott pénzintézethez, így Önnek nem kell több órát sorban állással töltenie.
  • Segítséget nyújtunk az Ön számára legoptimálisabb lakás és hitelfedezeti biztosítás kiválasztásában és megkötésében.

 

Ne várjon! Csak egy telefon!

Finanszírozás, állami támogatás ügyében hívja Munkatársunkat ! 06-20/466- 0517